Kategoriarkiv: Trevligheter

Som ett paket på posten

1

Men titta! Jag kommer hem efter en lång arbetsdag alldeles så trötter och slut efter en lång arbetsdag och möts av detta. Pojkvännen hade varit och hämtat ut två paket till mig. Sicka grejer. Den rosa visste jag vad det var i och för tacka i förväg! Bloggar om innehållet i de båda senare. Julen kom en dag för tidigt i år verkar det som. Mums!

Tårtkalas

4

Kalas hela helgen lång. Mycket tårta. God mat. Här får ni en glimt av hur det såg ut. Det har varit en helg som präglats av firmafest med rejäl party och lite för många glas vin, massa julmat, snö, tårta, polsk restaurang och vila. Snart är helgen slut och en vecka fullspäckad med studier och jobb väntar. Jag är taggad.

1

3

2

Vionnet och Lanvin på min vägg

1

Lite mer ögongodis från mitt hem. Älskade inneskorna med låtsaskristaller på klacken och rosa fluff på tårna som vilar på den persiska mattan ärvd av mor och far. Gåvan i form av en sovrumsmöbel som jag speglar mig i, med lådor fyllda med skatter. Pojkvännens fluga som vilar på spegeln som i sin tur reflekterar min sänglampa med låtsasguldfot. Så slutligen min lilla samling på fyra tavlor med skisser från tiden då Vionnet och Lanvin först begav sig. Ett riktigt vintagefynd som heter duga.

2

3

En perfekt sommardag

[youtubeplay id="W3CRmb2qnsI" width="720" height="580"]

Jag har inte bara världens bästa killkompisar. De är så in i tusan duktiga och talangfulla också. Den här filmen till exempel. Där grymmaste Daniel klippt och klistrat ihop en kortfilm från en helt fantastisk sommardag som vår lilla kvartet spenderade tillsammans. Då vi möttes upp tidigt för en gemensam fransk frukost på stan, sedan några timmar på de bleka västkustklipporna med varsin melonskiva i handen och hopp i det salta havet, flädercider för att svalka oss i solen, grillning med rosé hos Alex och slutligen lite gitarr och sång på balkongen i solnedgången. Bästa sommaren i mitt liv.

Vet inte hur många gånger jag sett den här filmen nu. Tack Daniel för att du förevigat det. Kärlek.

Jag måste berätta

1

Käraste ni. Till helgen väntar en spännande grej för min del och jag kommer därmed inte vara i Göteborg. Jag kan tyvärr inte berätta mer än att jag är oerhört smickrad och glad över att få åka iväg på det här. Allting kom så hastigt och lustigt. Men det passar ju mig. Fredagskväll och jag åker imorgon bitti och har inte ens börjat packa. Orkar inte tänka på vad jag ska ha på mig, vilket kommer vara ganska viktigt tror jag. Så jag väljer att sitta här och skriva till er istället och måla naglarna i guldigt glitter. När jag kan säga mer, lovar jag att jag gör det givetvis. Ni är så bäst också så jag vet att trots att jag är dunderjobbig nu och säger A men inte B så är alla ni som läser det här fina nog att respektera detta och inte ställa några frågor. Anledningen till att jag berättar det här är för att jag kommer ha ont om tid för bloggen tyvärr. Jag har tidsinställt några inlägg till imorgon dock… Söndag blir svårt. Det här med att jag inte kan liveblogga suger ju apa minst sagt. Men hörrni, visst är lacket alldeles så glamouröst och läckert!?

2

En ny gamling

1

Välkommen till samlingen du fina blåa vas! Tur man har svärmorföräldrar med världens bästa smak och fina prylar som de gärna skänker bort. Tack tack tack. Den ska vårdas ömt och varsamt med tanke på hur många år den har på nacken men fortfarande ser alldeles sprillans ny ut. Helt fantastiskt.

English: Our new blue vase. Gift from grand parents in law. Amazing how old it is and still look new.

Rosa karamell med zebrafoder

Så kom dagen då Ferferi orkade uppdatera igen. Ni som läst texten nedan förstår att jag kanske behövt en liten paus och tänka efter. Tar en sak i sänder dock. Berättar mer senare. Nu ska jag hålla det jag lovade istället och visade den rosa karamellen jag fick av min mor. En helt bedårande söt necessär var det som gömde sig i skuggorna! Den är så fin så jag knappt våga använda den. Men den ska inte få ligga och damma. Utan användas så mycket jag kan! Visst är min mamma bra på det här? Hon köpte även tatueringar till mig. Visar en annan gång!

English: This is the gift I got from my mum. A pink delicious toilet bag with zebra lining.

Tjyvtitt på gåvan

Värst vad det blivit mycket text på bloggen det senaste. Ändring! Vet att många av oss fortfarande är som femåringar. Jag i alla fall. Bilderbloggar- yammi! Så här bjuder jag på en liten tjuvtitt av alldeles ljuvlig och bedårande liten gåva jag fick i förra veckan. Kan ni gissa vad det är?

English: To much text lately in the blog. Too much in Swedish also. Sorry about that. Hard to translate feelings sometimes as in my latest post. However, I have to make up for that so here is a sneak peak at a little something that I got from my mum last week. Can you guess what it is?