Tio kilo från väska till kropp

Just det, dessförinnan så var jag på Landvetter. Där hade jag sisådär tio kilo för mycket… så jag tömde fyra och resten tog jag på mig. Så här trashig får man se ut om man ska få med sig allt. Kan nämnas även att jag hade på mig en skinnjacka och en ullkavaj samtidigt, en stor ordbok i famnen och gömde datorn under armen. Att icke förglömma min kedja i midjan… det var en del att ta av sig inför varje kontroll och kvinnorna tittade misstänksamt på mig och männen skrattade och sa att så är det om man vill vara fin. Ja jo, så var det, och jag vägde nog tio kilo mer än jag brukar.

I arrived, safe and sound

Åhh det här med att komma ihåg att jag har en blogg som jag måste uppdatera är inte lätt. Det sker ju en masse nu, som ni förstår. Lite bilder har jag också, men på mobilen. Ska lägga upp ASAP. Kort och gott: letat massa rum och lägenheter… sprungit runt hela dagen och insett hur handikappad jag är när jag inget förstår. Till helgen blir det mindre att göra förhoppningsvis, då kanske jag kör på en liten bildkavalkad igen.

Men men allt har gått fint hittills, trots många som försöker lura en! Flygningen gick riktigt smidigt, that would be the first. Dock satt jag bredvid en butter professor från Sydkorea som inte sett en tandborste på ett par dagar… But I managed.

Imorgon blir det massa spring igen. Hörs så fort jag kan.

Fördomar

*Om man (läs jag) vill göra sig (läs mig) hörd inleder man (läs jag) bäst med ”Bonjour” framför ”Hi”. Annars är samtalet dödsdömt.
*Man ogillar anglosaxerna. Så klart.
*Kvinnorna använder rött läppstift på läpparna.
*Om nu håret ska färgas, vilket man helst undviker allstå, så ska det vara i en väl synlig färg såsom lila, rött eller mörkblått.
*Svart är och kommer alltid vara det nya svarta. På såväl kvinnor som på män.
*Baguetten är en accessoar som får vem som helst att smälta in.
*Pojkarna går runt i shorts året runt.
*Flickor såväl som pojkar bär på röda eller blåa ballonger som accessoar.

Pique-Nique


Gårdagen bjöd på en angenäm picknick med ingredienser såsom gott sällskap, trevligt kubbspel, strålande sol, spilld öl på filt, stora hallon, mygg, saffranmarinerad kyckling, en liten present i form av en svart flaska innehållandes bubbel som skumpade hela kvällen och sist men inte minst ett minne att bära med till det stundande äventyret.Tack alla som kom. Här kommer en kavalkad av bilder.
Visserligen…

Visserligen ja, borde jag kanske förklara mitt syfte med att föra en dagbok så här tillgänglig för en publik att beskåda. Eller ska man komponera ihop en text om det i vad som står ”profil” här vid sidan? Ja jag vet då inte, amatör på bloggning som jag är. Kanske borde jag det då låta vara osagt. Kanske skriver jag några ord en annan dag…