Idag väntar årets sista arbetsdag. Med årets sista
träningspass innan. Men fram tills dess ligger jag i sängen med
magknip. Som jag inte alls vet vad det beror på och hur jag kan
bota. Suck. Skönt att sängen är mysig.

Inte många som arbetar en dag som denna. Det är alldeles tyst i Göteborg. Knastret under fötterna nästan ekar. Jag är på väg till jobbet. Måtte det fortsätta vara lite stilla.

Ennio Morriccone

1

God fortsättning! Eller dålig… Hörrni jag har glömt kameran hemma hos killens morföräldrar och kommer inte kunna få tillbaks den förrän om ett par dagar. Illa. Jag är asförbannad. Hur tusan ska det gå utan min kära kamera i några dagar? Så jag kan inte visa er min jul än. Nu lyssnar jag på musik av geniet Ennio Morriccone i sängen istället. Lugnar ner mig. Hans musik är som terapi för själen. Grymt bra avkopplingsmusik så här efter jul. Sedan blir det hem till fina mor på middag och träffa kära, saknade lillebror. Har noll klädinspiration idag förresten. Det händer cirka tre gånger om året.

Som ett paket på posten

1

Men titta! Jag kommer hem efter en lång arbetsdag alldeles så trötter och slut efter en lång arbetsdag och möts av detta. Pojkvännen hade varit och hämtat ut två paket till mig. Sicka grejer. Den rosa visste jag vad det var i och för tacka i förväg! Bloggar om innehållet i de båda senare. Julen kom en dag för tidigt i år verkar det som. Mums!

Trötter

Efter en lång arbetsdag är jag äntligen på väg hem. Där väntar julklappsinpackning, julegröt och julmusik. Först, lång färd hem. När inte ens pendeltågen går… Galen vinter. Men jag klagar inte på en vit jul. Efteråt kan det gärna få smälta bort. Nåja. Nu ska jag fördriva tiden med lite webnyheter. Ciao bellas!

Han är pedant, eller hur?

1

Men åh! Livebloggningen fungerade ju bara halvt! Jag ämnade att få med ett foto också från vad jag gjorde också men nehej. Får testa igen snart. Tusan vad jag vill att det här ska fungera. Veckorevyn liksom introducerade den här tjänsten redan i våras och det har inte fungerat fram tills i dagarna…

Nåja. Nu står jag med knäna i massa smutstvätt här hemma. Måste ha rent och fint inför det nya året serrni. Alla julklapparna är inhandlade och jag kan inte fatta hur effektiva vi var på stan förut, allting gick på mindre än två timmar. Fick ätit lunch på älskade Da Matteo i Victoriapassagen och passade på att fråga om de har konceptet i Stockholm också men svaret var tyvärr negativt. Hur ska nu detta gå? Måste hitta en kompensation. Anyone?

Okej hörrni måste fråga en sak. Vi hade liksom inte så jättemycket smutstvätt och jag är av åsikten att man kan blanda. Till exempel strumpor och underkläder. Eller strumpor och byxor. Men mannen i huset är bestämt emot detta. Han tycker att man inte ska blanda de olika kroppsdelarna. Så. Min fråga. Är det jag som är äcklig eller han som är pedant? Något av det måste det ju vara menar jag. Hur gör ni?