Have you been to Louisiana?

Om ni trodde att jag hade berättat färdigt om vår lilla roadtrip hade ni ack så fel. Vi hade faktiskt ett sista stopp. Inte ett litet heller. Någon som varit på Louisiana (museum i Danmark) innan? Om ja, så vet ni vilket fantastiskt museum det är. Om inte, så ska ni absolut planera in ett besök. Utan tvekan ett av de bättre jag varit på. Arkitekturen, trädgården, utsikten, utställningarna, inredningen, toaletterna, museibutiken… Så bra så bra så bra. En väldans bra slutkläm på vår resa. Förresten, jag försöker alltid lägga upp foton som är tagna av mig själv (bortsett från foton på mig själv så klart). Men här är alla utom den lila och den med mig tagna av undertecknad. I förra inlägget är de flesta tagna av mig också, men med lite hjälp av kära Emelie på några stycken! Cred ska ges när cred bör ges!

English: If you thought I had finished my story about our little road trip, oh so wrong you were my darlings. We actually had a last stop. A very good one it turned out. Anyone who have been at Louisiana (museum in Denmark) before? If yes, then you what a fabulous museum it is. If not, then you definitely need to plan a visit there. Without doubt one of the best museums I have been to. The architecture, the garden, the view, the exhibitions, the interior, the toilets, the shop… So good so good so good. A very nice ending of our trip. By the way, I always try to post photos that is taken only by myself (except pictures of myself of course). But here I’ve took everyone besides the purple one and the one with myself. In the last post, almost all of them are shot by me too, but with a little help from Emelie on some of them! Cred should be given when cred needs to be given!

7 reaktion på “Have you been to Louisiana?”

 1. Har alrdrig varit dar men det ar en gammal drom och onskan att komma dit.
  Ar i Reykjavik nu, du skulle alska allt med den har staden, manniskorna, husen, miljoerna, cafeerna… you name it…. och naturen pa Island – magnifik!!

 2. Japp, har varit där flera gånger! Tror att första gången var med skolan till och med. Bor man i Skåne blir det skolutflykter till ”utlandet” ibland :D Senast jag var där var med några tjejkompisar, de hade någon speciell ”onsdags (eller om det var torsdags)-special” då de hade öppet ganska sent och vi käkade i restaurangen efteråt. Himla mysigt att gå på museum en helt vanlig vardag (inte helt vanlig för mig eftersom jag var på väg från Bryssel till Skåne och stannade en natt i Kph).
  Jättefina bilder!!

 3. ÅH! Vilka underbara bilder. Lika så dom från Ven. Jag får hemlängtan när jag ser dom. Brukar åka till Ven minst en gång varje sommar och cykla omkring.
  Till Lousinana åkte vi ofta till med skolan då jag bodde i Helsingborg. Där är jätte fint. Saknar.

 4. Petra H: Haha utlandet ja! Vi tänkte knappt på att vi åkte utomlands, men det gör man ju. Restaurangen såg väldigt fin ut, verkligen. Synd vi inte fick tid att sätta oss ner för en kaffe åtminstone. Men det gör inget, betyder bara att jag får åka dit igen!

 5. To follow up on the up-date of this matter on your website and would want to let you know just how much I treasured the time you took to generate this helpful post. In the post, you actually spoke on how to seriously handle this issue with all ease. It would be my own pleasure to gather some more suggestions from your web page and come as much as offer people what I discovered from you. Many thanks for your usual terrific effort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>