Ja men back on track, absolut!

Som en läsare påpekade har jag verkligen varit urusel på att uppdatera och underhålla denna blogg den senaste tiden. Med all förståelse visserligen. Ett nytt kapitel i mitt liv har påbörjats och med den kommer nya utmaningar, förändringar och måsten. Måste hitta ny lägenhet har till exempel varit en sådan typisk grej. Måste hyra ut gamla lägenheten en annan. Måste flytta mina saker till Stockholm ytterligare en viktig punkt.

Nu så verkar det mesta dock falla på plats tack och lov. Visserligen har jag en del kvar på listan att bocka av. Men jag kan på något sätt skönja slutet. Det har varit mäktigt och mäckigt att få starta upp på nytt. Det känns som att det på något sätt varit mitt signum den senaste tvåårsperioden. Men nu så. Torde jag vara kvar i en och samma stad för ett tag framåt i alla fall.

Vilken fager sådan också! Stad alltså. Visserligen ser jag mestadels tunnelbanor och rulltrappor när jag tar mig fram mellan destinationerna. Lite har jag dock sett och jo. Här kommer jag stortrivas. Till helgen kommer jag ner till västkusten för att säga hejdå till min fina lya. Där jag bott ända sedan jag flyttade hemifrån föräldrarna. Minus året i Paris. Ska packa ner mina prylar och ta med mig. Har bestämt mig att alla kläder ska få hänga med. Oavsett. Ingen utfrysning här inte. Jag har trots allt gjort mig av med kopiösa mängder med kläder senaste två åren. Så dessa är guldkornen.

Nu babblar. Imorgon ska jag ta mig tiden att berätta om modevisningen jag var på idag. Jo då. Lite mode hinns allt med fortfarande. Första gången jag besökte Stockholms motsvarighet dessutom. Lite kändisspotting blev det också. Men mer om det imorgon. God natt kära ni.

9 reaktion på “Ja men back on track, absolut!”

  1. ja jag antog att du hade mycket att göra :)..men dt e ju alltid kul att läsa din blogg så jag ville inte att du skulle sluta med att blogga :)

  2. Vad härlig du är! halmfärgat låter absolut mycket finare än råttfärgat! Ska köra på det från och med nu. Och helt plötsligt känner jag mig mycket vackrare. ;) Spännande med en nystart. Jag tror också att du kommer att trivas.

    Kram Dila

  3. Härligt, ska bi kul med lite uppdatering!

    Nej, det var ju förra helgen tyvärr. men jag ska ju till Sri Lanka om två helger (inte den som kommer utan nästa) så kanske att jag kommer lite innan då. Och Anwar är inte iransk. Men hans pappa pratar farsi (bland annat). Det är helt sjukt vad många nationaliteter de har. Kenza är född i Marocko fast uppväxt i Paris, sedan doktorerade hon och bodde i USA i många år, gifte sig så att hon blev mexikan och har efter skilsmässan bott över hela världen. Nu är hon gift med en afgan, men jag tror även han har olika nationaliteter och för tillfället bor de i Uzbekistan tror jag att det är, innan det Indien och innan det kommer jag inte riktigt ihåg (men det är efter det landet hon hängde i sin lägenhet i Parran och vi träffades i alla fall!). Pust. Så! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>