Med världen i min famn

Vibbar av Amelie och trädgårdstomten. Jag och min jordglob på väg till en mellanlandning mellan Göteborg och Stockholm. Här ska den få vila i ett par månader tillsammans med ett tjugotal flyttkartonger. Det har varit en redigt hektisk helg. Har någon av er flyttpackat på enbart två dagar? Än mindre hyrt och hyrt ut lägenhet på mindre än en vecka? Jobbat samtidigt? Gratulerar då vet ni vad jag pratar om.

Nu åker jag upp med fyra små resväskor. Mer än så fick jag inte med mig. Resten av prylarna och kläderna får vänta.

Hejdå lägenhet. Hejdå Göteborg.Nästa gång vi ses är jag blott en besökare.

8 reaktion på “Med världen i min famn”

  1. Ja, det var en talande bild,
    hoppas att du kommer att trivas i Sthlm.
    Fantastiskt att det så snabbt har ordnat sig med bostad,
    Vasastan är ju bra. Lycka till.

  2. Åh ja, verkligen Amelie-feeling! Jag får liksom en konstig känsla av bilden. Typ vemodig. Bara lämna det grå göteborg.. lite gött änna=)

    Effektiv skulle man kunna beskriva dig som!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>