Mitt jobb var det ja

Pust. Flås. Och hej!

Jösses. Sicken intensiv vecka jag haft. Seattle. Staden i sig var väl helt okej. Men veckan! Vilken vecka! Galet intensiv, utmanande och lärorik.

Hörrni. Ni är många där ute som frågat mig var och vad jag jobbar med. Avsiktligt har jag avvaktat med att svara för jag vet inte alls hur jag ska hantera detta i bloggen. Mitt jobb är på något sätt en del av mitt privata liv vill jag anse, då jag trots allt vill hålla en professionell nivå på min arbetsplats och gentemot människor jag möter i den kretsen. Men tusan vad tråkigt det är med bloggare som skriver A men inte B. Eller hur?

Så okej. Here we go. Jag jobbar på ett av världens största IT-företag. Sedan kan ni kanske lägga ihop ett och två till tre. Jag är teknisk rådgivare på företaget och jag trivs som fisken i vattnet. Det är oerhört krävande men ack så triggande!

Veckan som gick bestod av en teknisk mässa på hög nivå. Tusentals kollegor från hela världen som hade tekniska inriktningar samlades för föreläsningar, nätverkande och festande. Jösses. Utmattning är bara förnamnet. Galet roligt är mellannamnet. Jetlag kanske efternamnet? Nej vad vet jag. Allt jag vet är att jag är ännu mer förälskad i det jag gör.

Nå, nöjer ni er med det här svaret? Eller behöver ni mer?

11 reaktion på “Mitt jobb var det ja”

  1. Cool, då är vi i samma branch och leker :)

    Jag förstår helt ditt dilemma med vart man ska dra gränser för vad som kan avslöjas på bloggen eller inte.

    Kul att du iaf avslöjade en del av det, för du verkar ju trivas med jobbet ju!

    1. Stoffs: Coolt! Ja men visst är det svårt? Egentligen handlar det inte om själva avslöjandet utan snarare professionalismen i det hela. Jag vet inte vem jag kan möta där ute i den verkliga världen.

  2. Va roligt att allt går bra. Hur trivs du i Sthlm? Och hur funkar dinstansförhållande med din kille. Roligt att ha dig tbx på bloggen.

  3. Klart ni nöjer oss! :) Bra att du hade det bra där borta i det stora landet i väst. Är du på Irland nu?!? Här har jag knappa timmen kvar innan det bär av mot Svedala igen…. :( Ses snart i Hufvudstaden? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>