Surmulen

Okej så veckorna bara far förbi. Känns som jag nyligen flyttade till Stockholm. Däremellan klämde jag in USA. I nästa vecka utmanas jag för första gången riktigt på mitt jobb. Det är med skräckblandad förtjusning jag nu pluggar på inför det. Därefter, om åtta dagar, så far jag iväg till Dublin. Där väntar en veckas utbildning med kollegor från Afrika, Europa och Mellanöstern, som också de är nya på företaget.

Så. Ni förstår. Denna tysthet. Just nu i detta nu är jag så trött i kropp och knopp att jag mest är surmulen. Inspirationen lyser med sin frånvaro på den kreativa nivån. Ögonbrynen rynkas ihop.

Lägg till att jag är så ytlig så jag saknar mina kläder, mina skor, mina smycken…

Ni hör. Jag glömmer alldeles bort vilket bra liv jag har. Bra kille. Bra jobb. Bra hälsa. Nu är jag mest bara surmulen. För orken sprungit sin kos.

Men jag älskar det.

11 reaktion på “Surmulen”

 1. Rebecca: Ja men det gör jag ju! Åh har du tips på var man kan gå någonstans? Hur kunde jag glömma bort att du bor där? Hehe intressant om vi ska på samma grej jag och Johndå får jag säga! Vad världen är liten återigen? Jag ska absolut höra av mig om tiden tillåter!

 2. Så är det när man bor i Sverige…inget ljus ute = hjärnan spelar en makabra spratt och övertygar en om att man behöver sova typ 24 timmar /dygn eller att allt är skit.

  Kom igen nu Ferferi, pigga upp dig! :-) Har de inte rum med lampor för deppiga personer på sjukhusen i Sverige? ;-)

  Saludos desde Madrid,
  La Madrileña

  1. La Madrilena: Jo men visst är det så! Kombinerat med en hektisk vardag så blir det dubbelt upp dessutom. Jo hahaha en sjukhus med rum med lampor hade varit något.

 3. Hehe! jeg kjenner meg igjen! Men man må bare stoppe opp litt og kjenne på hvor bra man faktisk har det tross alt!
  Bra innlegg, missy.

  feel free to stop by sometime!

  xx T

 4. Känner igen det där. Är ungefär på samma nivå jag också. Det tar på krafterna med nytt jobb och nya kapitel i livet. Låter jätte spännande med resan till Dublin. Hoppas du får en lugn och mysig helg och tid att ladda batterierna. Tänker på dig!

  Kram Dila

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>