Jag saknar

Minst en gång i veckan får jag frågor om Paris. På Facebook, skype, mail, privat, bloggen.

Så nu klickade jag in mig på bloggen och scrollade bakåt.

Hoppar mellan kategorierna. Blir alldeles så nostalgisk. Var det där verkligen jag? Mitt liv? Vilken tid det var! Vilka minnen. Tusan vad glad jag är för den erfarenheten. Vad allt gick så snabbt. Så svårt det var. Vad roligt jag hade. Så mycket människor jag träffade. Historiska personer. Kända personer. Knäppa personer. Underbara personer. Personer som blev vänner. Några jag aldrig mer vill stöta på. Andra som blev ett roligt minne eller en historia ingen någonsin kommer tro på. Kvällar jag för alltid kommer vilja längta tillbaka till. Gator som för alltid kommer ge mig fjärilar i magen. Dofter som alltid kommer klämma fram tårar. Hur hårt jag än blundar för att förhindra det.

Jag saknar Paris.

5 reaktion på “Jag saknar”

  1. Paris har det där som ingen annan stad har. Det kanske rent objektivt finns mer exotiska och spännande städer men ingen, absolut ingen framkallar de känslor som Paris gör. Ingen stad som jag vill återkomma till så fort jag åkt därifrån. Jag förstår att du saknar.

  2. Skriv din kommentar här!
    Är 63 år, var i Paris första gången 1969 och har sedan dess återvänt om och om igen, minst 50 – 60 gånger. Längtan dit och lyckan när man är där tar aldrig slut! (Nästa besök blir i maj…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>